Søvn

Overblik, vejledning og opfølgning

Logo

Info

Adresse:

Strandvejen 7,

8400 Ebeltoft

Lige over for Fregatten Jylland.

 

Tlf:

91 55 05 95

 

Telefontider:

Telefon kun efter aftale.

Der kan lægges besked på telefonsvareren.

 

E-mail:

lone@clear-mind.dk

 

Konsultation:

efter aftale.

Søvn

Hvorfor er søvn vigtig?

Du sover næsten en tredjedel af livet, fordi du har brug for det. Under søvnen sker der en lang række af forskellige processer, som alle har stor betydning for dit helbred og din psyke. Søvn er den reneste naturmedicin, der holder humøret højt og sygdomme fra døren. Helt uden bivirkninger

 

Har du problemer med at falde i søvn? Vågner du midt om natten og kan ikke falde i søvn igen, eller vågner du for tidligt? Hvor går du hen, hvis dine søvnproblemer er så store, at du ikke selv kan klare dem?

Mange af os tyr til hjælp i form af sovepiller eller måske alkohol. Den ene er ikke særlig effektiv, hvis det er et længerevarende problem, og den anden nedsætter søvnkvaliteten og søvnlængden. Det kan også være, at dit søvnproblem hænger sammen med andre problemer, fx sygdom eller depression. Men det er alligevel en god ide at takle søvnproblemerne særskilt. For hvis søvnen ikke fungerer, bliver du fastholdt i sygdommen eller depressionen længere end nødvendigt, da søvnproblemer går ud over krop og psyke.

 

Vi kan tilbyde hjælp i form af et rådgivningsforløb med vores søvnvejleder.

 

Forløbet vil - afhængig af problemets omfang - variere fra 1 til 10 timer. Rådgivningen forudsætter en aktiv indsats fra deltagerens side, som skal være villig til at afprøve de forskellige råd og metoder som gives. Under hele forløbet skal der føres søvndagbog for at følge de forandringer som opnås.

 

Hvis du ønsker at aftale et forløb eller blot forhøre dig nærmere, er du meget velkommen til at kontakte klinikken på vores mail lone@clear-mind.dk. Hvis du skriver telefon nr. og træffetid i mailen, har vi mulighed for at kontakte dig telefonisk, hvis du ønsker dette.

 

PRIS

Søvnforløb 3000,- kr

Incl. forsamtale (evt telefonisk) med introduktion til søvndagbog, samtale med vejledning og planlægning af forløb samt løbende opfølgning.

Der aftales individuelt, hvordan opfølgningen finder sted.

Der kan betales ved bankoverførsel eller mobilepay.

Copyright © All Rights Reserved.